Shark - Sigurnosne provjere
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Sigurnosne provjere
Sigurnosne provjere
Sigurnosne provjere
shark-detektiv - Sigurnosne provjere

Privatna detektivska agencija Shark Licrus pomaže Vam da se zaštitite od eventualnih neugodnosti i problema koji mogu naštetiti poslovanju, a u najgorem slučaju čak i dovesti u pitanje samo postojanje Vaše tvrtke. Poslovanje kompanije bez da je izvršena detaljna sigurnosna provjera zaposlenika i suradnika može se usporediti sa „ruskim ruletom“ u kojem Vas određena neugodnost može zadesiti u svakom trenutku.

Proces zapošljavanja novih djelatnika

Prilikom zapošljavanja novih djelatnika poslodavci se nađu u situaciji da su doslovce zatrpani velikim brojem životopisa. Standardni oblici testova prilikom zapošljavanja dovoljni su za osnovno filtriranje, ali činjenica je da velik broj kandidata, a prema nekim međunarodnim istraživanjima radi se o preko 40% životopisa, jednostavno iznosi lažne podatke. Čitav proces sigurnosne provjere može se usporediti sa klasičnim istražnim procesom, a temeljem iskustva detektirano je nekoliko područja na koje valja obratiti posebnu pažnju:

  • Točnost podataka o prijašnjem zaposlenju
  • Preporuke bivših poslodavaca i suradnika
  • Podaci o obrazovanju i autentičnost diploma
  • Problemi sa zakonom i kriminalna prošlost


Naša agencija posjeduje sve potrebne zakonske ovlasti i stručna znanja za provesti učinkovitu provjeru zaposlenika.

Provjera poslovnih partnera i suradnika

Opasnost za poslovanje je još izraženija kada su u pitanju poslovni partneri i suradnici. U nestabilnim tržišnim uvjetima nemogućnost naplate potraživanja postaje nešto s čime se barem jednom suočio svaki poduzetnik. Prije ili kasnije mora se postaviti pitanje: „Da li znate s kime ustvari poslujete?“ Prilikom ulaska u poslovnu suradnju važno je ispitati prijašnje poslovanje kompanije, ali i iskustva prijašnjih suradnika:

  • Da li se radi o urednom platiši?
  • Posjeduje li vaš partner dovoljne kapacitete da ispuni ugovorene obaveze?
  • U kakvom se financijskom stanju nalazi?
  • Da li postoji povijest problema sa zakonom?

Na ova pitanja morate imati konkretne odgovore prije nego se upustite u ozbiljniju suradnju. Dovoljno je pratiti medije i postaje jasno u kakvim se problemima nađu kompanije koje nisu izvršile ispitivanje boniteta i poslovanja svojih poslovnih partnera: građevinari koji ne mogu dovršiti izgradnju objekata, tvrtke čija se imovina nalazi pod ovrhom, financijski prevaranti… Ovo su samo neki od slučajeva s kojima se svakodnevno susrećemo.
Agencija Shark Licrus sposobna je suočiti se sa svim izazovima kada je u pitanju dubinska sigurnosna provjera zaposlenika i suradnika. Obratite nam se s punim povjerenjem i pomoći ćemo Vam da zaštitite svoju imovinu i poslovanje.

detektiv Shark icon
SAZNAJTE VIŠE / IZNESITE SLUČAJ
cellphone icon outline+385 98 471 459
phone icon outline+385 1 4614 618
mail icon outlineshark@shark-detektiv.eu

Shark Licrus | Detektivska Agencija © 2024