Shark - O nama
shark-detektiv - o nama
shark-detektiv - o nama
shark-detektiv - o nama
O nama
O nama
O nama

Privatna detektivska agencija SHARK LICRUS

Derenčinova 18, Zagreb

 
Detektivska agencija Shark Licrus je društvo za istražne djelatnosti. Vlasnik agencije je Goroslav Šmaguc. Kao privatni istražitelj stekao je bogato iskustvo u struci.
Goroslav Šmaguc, rođen 1959. godine, po zanimanju magistar prava. Niz godina proveo je na poslovima u MUP-U RH, gdje je uspješno obavljao mnoge operativne i rukovodne poslove u svim segmentima suzbijanja kriminaliteta i posebnih poslova, poslovima granične policije i drugo. Višegodišnji predavač i mentor na Policijskoj akademiji u sferi stručnog osposobljavanja za graničnu policiju.
Za pojedine poslove je i dodatno stručno osposobljen na specijalističkim osposobljavanjima u inozemstvu.
Član je Međunarodne policijske udruge – IPA.
Prvi je predsjednik Udruge privatnih detektiva Hrvatske (UPDH).
Detektivska agencija Shark Licrus komanditno društvo za istražne djelatnosti (skraćeni naziv Detektivska agencija Shark Licrus) uspješno djeluje u Republici Hrvatskoj od 2000 godine, a kao pravni i stvarni slijednik Agencije za obavljanje detektivske djelatnosti - Shark Licrus.
Prilikom rješavanja zaprimljenih slučajeva, osim vlastitih potencijala – visoko obrazovani i iskusni suradnici, detektivska agencija usko surađuje sa stručnjacima iz raznih područja – sudski vještaci, sudski tumači, odvjetnici, zdravstveni stručnjaci, knjigovodstveni i porezni stručnjaci i dr.
Tijekom dosadašnjeg djelovanja, Detektivska agencija Shark Licrus rješavala je i rješava slučajeve na području cijele Republike Hrvatske, kao i u drugim državama.
Isto tako, Detektivska agencija ostvaruje i vrlo uspješnu suradnju sa privatnim detektivima susjednih država, kao i država iz EU i sa drugih kontinenata.
Zahvaljujući profesionalnom odnosu prema našim klijentima koji su u samom fokusu našeg djelovanja, štovanju detektivske etike, ovlasti i zakonskih propisa, te vrlo visokom stupnju uspješnosti, Detektivska agencija Shark Licrus danas slovi kao jedna od najuspješnijih detektivskih agencija u Republici Hrvatskoj, te je strukture koje imaju uvid u rad detektivskih agencija svrstavaju na sam vrh.
Isto tako, zbog niza uspješno riješenih slučajeva za naše klijente iz inozemstva, agencija je poznata i izvan granica Hrvatske.
Dignitet i tajnost podataka, kao i podaci o klijentu potpuno su zaštićeni, što naručitelju daje potpunu sigurnost, bez obzira radi li se o fizičkoj ili pravnoj osobi.
Detektivska agencija Shark Licrus tijekom svog djelovanja vrlo uspješno je riješila i rješava, kroz stalnu suradnju i obavljanjem pojedinih slučajeva niz izuzetno zahtjevnih slučajeva za naručitelje i to:
  • Pravne osobe – utjecajne tvrtke iz Hrvatske i iz inozemstva i javna poduzeća
  • Fizičke osobe
shark-detektiv - privatni istražitelj Goroslav Šmaguc

Goroslav Šmaguc

cellphone icon outline   mail icon outline   facebook icon outline   linkedin icon outline

Shark Licrus | Detektivska Agencija © 2024