Shark - Otkrivanje bračne prevare
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Otkrivanje
bračne prevare
Otkrivanje bračne prevare
Otkrivanje bračne prevare
shark-detektiv - bračna prevara

Bračna prevara ili nevjera u vezi iskazuje se u brojnim znakovima koji na nju ukazuju. Promjene u ponašanju ili komunikaciji, nejavljanja na mobitel, iznenadne obveze, nove i neuobičajene navike… Sve to može ukazivati da je došlo do “pucanja” veze.
Prije poduzimanja konkretnih koraka i iznošenja optužbi, važno je potpuno se uvjeriti da li se radi o prevari bračnog partnera ili o jednostavnom nesporazumu. Prikupljanje adekvatnih dokaza u većini slučajeva može biti veoma delikatna stvar. Praćenje osobe ili vozila, fotografiranje i prisluškivanje spadaju u standardne metode za prikupljanje dokaza o nevjeri koji se kasnije pred sudom mogu iskoristiti u postupku razvoda braka. Kako bi se izvele učinkovito i u skladu s regulativom te na taj način osiguralo da prevara u braku bude adekvatno procesuirana, ovakve radnje zahtjevaju posebne vještine, iskustvo i znanja te poznavanje odgovarajućih zakonskih propisa.
Detektivska agencija Shark Licrus posjeduje široko iskustvo u otkrivanju bračne prevare koje je dokazano veikim brojem uspješno zaključenih slučajeva.

detektiv Shark icon
SAZNAJTE VIŠE / IZNESITE SLUČAJ
cellphone icon outline+385 98 471 459
phone icon outline+385 1 4614 618
mail icon outlineshark@shark-detektiv.eu

Shark Licrus | Detektivska Agencija © 2024